Despre universul FIL design

Prietenia îndelungată, pasiunea pentru frumos și ideile creative ne-au adus împreună. Totul a pornit firesc, din dorința de face lumea mai colorată, mai fericită, prin viziunea noastră legată de design. Așa a luat naștere FIL DESIGN. Ne completăm armonios cunoștințele cu inspirația și am reușit să creionăm proiecte unice și să aducem mulțumire celor cu care am colaborat. Ne documentăm în permanență și ne perfecționăm tehnica și modul în care abordăm domeniul creativ.

Echipa FIL design

Nu mi-aș putea imagina o viață fără artă. Pentru mine armonia formelor, a culorilor în lucrurile ce ne înconjoară este vitală. De cele mai multe ori sursele mele de inspirație vin din călătoriile pe care le fac cu mare dragoste, muzica pe care o ascult, oamenii cu care interacționez - viața cotidiană de zi cu zi.

Iris

Designer de Interior

Dintotdeauna mi-a plăcut să rătăcesc pe străduțele vechi ale orașului și sa-mi imaginez cum sunt interioarele tuturor caselor pe lângă care trec. Vroiam să știu cum și-au imaginat oamenii fericirea în casa lor și ce-aș fi putut face eu acolo. Simt că „detaliile fac diferența”. Caut mereu sensuri și soluții noi pentru fiecare provocare, până știu că varianta finală va fi soluția perfectă pentru clienții noștri.

Fabi

Designer de Interior

Fără culoare lumea mea s-ar desfășura în tonuri prăfuite de gri. N-aș putea concepe bucuria celor din jur fără armonia culorilor sub care ni se desfășoară viețile. Creația reprezintă un joc, un fel de a fi. Asta nu înseamnă că trebuie să fie luată în joacă, din contră. Sunt pefecționistă în tot ceea ce fac și consider că lucrurile bine făcute au o valoare și o durată de viață mai mare.

Kiki

Designer de Interior

Ai o idee? Noi te ajutăm să o materializezi