Baie Nature

Baie Nature Baie Nature Baie Nature Baie Nature Baie Nature - Design Interior Rezidential Baie Nature - Design Interior Rezidential

Am inspirat această baie din natură, din păduri și serenitatea pe care acestea ne-o aduc, din serile liniștite cu lună plină, și din cabanele răcoroase din lemn. Am cuprins multitudinea de senzații și trăiri în spațiul destinat băii, pentru ca proprietarii să se poată bucura de o oază de liniște într-un cotidian din ce în ce mai agitat.
Pentru ca răsfățul și relaxarea să fie desăvârșite am optat pentru cadă, în locul mult uzitatei cabine de duș, căreia i-am creat un ambient plăcut cu ajutorul spoturilor ce îi demarchează poziția cât și a plăcilor decorative de forma unor stinghii de lemn. Lavoarul oval, cu o adâncime potrivită, a fost conturat de un corp de depozitare fitted pentru a crea sentimentul de fluiditate dar și pentru a profita la maxim de spațiul dat. Aici a fost ascunsă și mașina de spălat rufe. Pentru amplificarea vizuală a interiorului am ales o oglindă de mari dimensiuni, pe toata lungimea peretului cu chiuvetă.

Cromatic, am mers pe amestecuri blânde de maron, crem și alb, fără a folosi contraste sau culori tonice, care ar putea fi o barieră în calea relaxării.

Categorie
Design Interior Rezidențial