Cameră de copii – Visând printre nori

Cameră de copii – Visând printre nori Cameră de copii – Visând printre nori Cameră de copii – Visând printre nori Cameră de copii – Visând printre nori Cameră de copii – Visând printre nori

Indiferent de vreme sau de anotimp, am lăsat micul utilizator al spațiului să zburde în fiecare dimineață din norișor în norișor.

Întreg spațiul interiorul este abordat ca fiind o poveste a copilăriei, menită să-l convingă să-și petrecă cât mai mult timp acolo. Atractivitatea paletei cromatice cât și combinația de materiale folosite îmbie la joacă și visare.
Am rezervat pătuțului suficient spațiu pentru a fi înlocuit la momentul necesar , odată cu creșterea în vârstă a celui mic (țarcul și masa de înfășat vor fi înlocuite cu ușurință cu un pat adecvat vârstei și personalității sale).

Gama cromatică este veselă, cu ușoare contraste de culoare: albastru și accente galbene, grej, alb,. Sunt prevăzute spații ample de depozitare atât pentru jucării cât și pentru hăinuțe și cărți, ușor de utilizat de copil. Pentru dezvoltarea creativității și a “înclinațiilor” artistice, pe unul dintre pereți a fost realizată o tablă pentru desen.

Încurajăm aptitudini în continuă creștere și am realizat la comandă un cuier tip copac, în care cel mic își poate agăța singur hăinuțele.

Corpurile de iluminat sunt simple însă de impact, sub formă de becuri ce atârnă din cer, pe diferite trepte de înălțime, reglate de un întrerupător cu potențiometru de intensitate, în funcție de momentul zilei.
Pentru sporirea efectului de norișori 3d, în afara picturii murale de la nivelul tavanului, vor zbura din cer norișori de vatelină.

Ferestrele vor fi accesorizate cu perdele si draperii de in, presărate cu diferite siluete de pisici și căței haioși.

Categorie
Design Interior Rezidențial