Servicii de Design Interior

Oferim consiliere în domeniul designului de interior, soluții complete de amenajări și asistență pe perioada dezvoltării și implementării proiectului. Parcurgem împreună toate fazele unei amenajări: de la primele discuții și vizionarea spațiului, găsirea unui concept unitar, analiza planului, shemele de funcționalitate 2D și fluxurile de circulație, schemele decorative (culori, finisaje, texturi, mobilier, corpuri de iluminat etc), prezentări și reprezentări 3D menite înțelegerii mai bune a spațiului, propunerile finale ale designului rezultat, recomandarea furnizorilor (ex. diverse magazine de mobilier, mobilier pe comanda etc.) în funcție de bugetul alocat proiectului și ultimele retușuri ale implementării.

s1

Design spații rezidențiale

Căutam identitatea și unicitatea fiecărui proiect. Ne intâlnim cu utilizatorii și încercăm să le “pătrundem” și să le materializăm dorințele, fără a neglija funcționalitatea si facilitate utilizării. Ne provoacă constrâgerile de orice fel și realizăm proiecte individualizate pentru clienți diferiți. Schițăm, modificăm și refacem până obținem spațiul ideal pentru fiecare dintre colaboratorii noștri.

Prețurile diferă în funcție de suprafața amenajată, bugetul alocat, termenul de execuție a lucrărilor și complexitatea proiectului pe care-l realizăm.

Aducem culoare și armonie, funcționalitate și personalitate spațiilor interioare.

Vezi portofoliul

Design spații comerciale

Aparte de aspectele legate de funcționalitate (fluiditate, siguranța, durabilitate), un spațiu cu identitate puternică își va atrage incontestabil clienții și va aduce satisfacție optimă utilizatorilor.

Realizăm spații comerciale cu poveste, care lasă o impresie puternică clienților, vizitatorilor și utilizatorilor și care împlinesc aspirațiile proprietarilor.

Vezi portofoliul
s2
s3

Design de obiect

Suntem de părere că există obiecte care dau unicitate spațiului interior. Poate fi vorba de un obiect de mobilier restaurant în ton cu amenajarea spațiului sau de un obiect nou, ce pornește de la un anumit concept (concept ce poate fi legat de spațiul în care se regăsește sau un concept ce este creat doar în jurul obiectului realizat). Un obiect nu trebuie să aibă dimensiuni mari pentru a fi de impact. Poate deveni ușor de remarcat și prin o anumită așezare în spațiu, iluminare, ambient, etc.

Deoarece realizăm amenajări interioare cu caracter de unicitate, considerăm că pentru fiecare spațiu în parte ideea de obiect customizat este diferită.

Vezi portofoliul

Ai o idee? Noi te ajutăm să o materializezi